Galleri Slåen | Om Galleri Slåen
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Om Galleri Slåen

OM GALLERI SLÅEN

Drømmen om å eie mitt eget kunstgalleri ble virkelig i 2009. For noen år tilbake arbeidet jeg i Galleri Cornelius i Larvik og kunstgleden vokste. Galleri Slåen skal være et inspirasjonsgalleri – fylt med humor, glede og farger!

 

På gården Slåsæther nord for Folldal holder jeg til, sammen med min mann som driver gården, med melkekuer og grasproduksjon. I et verneverdig stabbur fra 1750 i Søndre Slåen holder galleriet til. Stedet er en vakker naturperle, 900 m.o.h med Snøhetta som nærmeste nabo. Galleri Slåen har et bredt utvalg av kunst og kunsthåndverk fra flere titalls utvalgte kunstnere. Her går fredfull natur hånd i hånd med vakker kunst. I Ragnhildstua vil det bli servering av deilig kaffe, kortreist rabarbrapai med økologisk vaniljeis, pjalt, rømmebrød og sirupstynnkake og selvfølgelig økologisk is og konfektsjokolade.

 

Galleri Slåen åpner i år stabbursdøra søndag 1.juli 2018 kl. 12 og utstillingen varer frem til 12. august 2018. Galleriet holder åpent alle dager fra 12 – 17.

SITATER FRA GALLERIET

BILDER FRA TIDLIGERE ÅR

KOM OG OPPLEV KUNSTEN HOS GALLERI SLÅEN