Galleri Slåen | De Blå Fjella
15053
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15053,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

De Blå Fjella

DE BLÅ FJELLA

De gode minnene fra den fantastiske opplevelsen! Inspirert av «De blå fjella» i Rondane

 

Eventyret startet en kveld i gode samtaler med ei god venninne i Folldal. Hva med å lage et servise i keramikk med motiv inspirert av «De blå fjella».Sammen med min gode søster i sør har vi kommet frem til et design til en fantastisk kopp. Med motiv inspirert fra fjellene som man kan se og føle. Når man nyter en god drikk i koppen, minnes man den deilige opplevelsen man hadde i fjellene. En opplevelse som har vært for mennesket i århundrer og som alltid vil eksistere.

 

Koppen er produsert i den fineste porselen. Hånddreid og bearbeidet en og en. Her har vi bevart det rene og delikate som man kun får fra den reneste kaolin. Fargene som er brukt har vi valgt for å fremheve friskheten. Den får oss til å tenke på snødekte fjell, mykhet, godhet og kontraster. Kvaliteten er like sterk som fjellene! Lokal bakst ga ideen til stettfatet (sirupstynnkake og skrivabrød). Bollene (tre størrelser) er inspirert av Høgron-den som er en av fjelltoppene i Rondane.

BILDER AV DE BLÅ FJELLA