Galleri Slåen | Anne-Line Iversen
15812
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15812,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Anne-Line Iversen

Skjerf i ull og silke

Anne-Line er billedkunstner og tekstilkunster fra Oslo og det er første gang hun er utstiller i Galleri Slåen. Hun har sitt hovedfag fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i Oslo og har i 17 år drevet sitt eget verksted på Kirkeristen, rett bak Domkirken i Oslo. Hun har en todelt produksjon: store fantastiske veggarbeider og de nydeligste silke- og ullsjal – med unike mønstre framstilt med silketrykk-teknikk. Til galleriet kommer noen fargerike skjerf og sjal som er helt spesielle!

 

Anne-Line reiser selv til India i flere måneder om gangen for å styre produksjonen. Hun reiser hver dag til fabrikken og er til stede i alle prosessene for å sikre at resultatet blir slik hun ønsker. Hun arbeider ofte i flere lag, og damper og skyller mellom hvert lag. 
Hun lager aldri mer enn to av hvert sjal eller skjerf, høyden tre! Silken er produsert i Kina, og er av svært god kvalitet. Hun har deltatt på en rekke gruppe- og separatutstillinger i hele Norge, og hennes arbeider har blitt innkjøpt av blant annet Nasjonalmuseet og Utenriksdepartementet. Nydelig og unikt kunsthåndverk som vil pryde årets utstilling!