Galleri Slåen | Hege Osdalen
15985
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15985,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Hege Osdalen

Sølvsmykker

Hege Osdalen bor og arbeider i Sandefjord. I 2012 fullførte hun mastergrad i metall- og smykkekunst på Kunsthøgskolen i Oslo. Hege lager de vakreste sølvsmykker med innslag av andre materialer. Sølvets farger og overflater viser spor etter prosessen det har vært gjennom. Og ved oksidering og bruk utvikles smykkene videre etter at hun er ferdig med dem.

Hun henter inspirasjon fra naturen. Både fra fysikk og naturlover, og fra den verden vi lever i og omgir oss med. Fra skogen og trærne og det som lever der. Fra alt det vakre som fasinerer meg. Kulene handler om at naturen strekker seg etter den formen som sparer mest energi og som har minst mulig overflate, og det handler om de enkleste byggesteinene i naturen og universet. I serien «flying through the woods» ønsker hun å se på hva som faktisk blir bygget av disse enkle elementene. Det skjønne og det utrolig intrikate som finnes i verden vi lever i.