Galleri Slåen | Jentene på tunet
16096
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16096,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Jentene på tunet

Håndlaget sjokolade - Sjokaladefryd

Jentene på Tunet er blitt kjent for høy kvalitet på produktene med eksklusiv innpakning, men det de er mest stolte av er alle tilbakemeldingene på fantastiske smaksopplevelser! Råvarer av høy kvalitet – rene frukt og bærpuréer, nøye utvalgte nøtter, og ikke minst Valrhona Grand Cru sjokolade utgjør noe av de smaksrike ingrediensene i Sjokoladefryd.

 

Jentene på Tunet fikk en fantastisk respons på Trøndersk Matfestival i Trondheim i 2016 og ble nominert til årets stand. Likeså ble de nominert til årets julegave i Dagens Næringsliv i 2016. I mai 2017 representerte Jentene på Tunet Norge i International  Chocolate Awards!

 

«Sjokoladehåndverket gjør vi med gjennomført høy kvalitet. Vi velger de aller beste råvarene og ønsker at alle våre håndlagde biter skal nytes av både øye og gane. Vi har gått fra 2 til over 80 utsalgssteder på kort tid. Vi har vunnet medalje i International Chocolate Awards. Vi vant Årets produkt under matfestivalen i Trøndelag for vår Nordlyssjokolade og fått masse heder og omtale. Det er klart vi er stolte av det – men samtidig er vi takknemlige og ydmyke for at flere og flere for øynene opp for kvalitetssjokolade og vår sjokoladefryd».

 

En smaksrik opplevelse som bare må nytes!