Galleri Slåen | Ståle Blæsterdalen
15431
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15431,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ståle Blæsterdalen

Tresnitt

Det er med ære og stolthet jeg vil presentere Ståle Blæsterdalen sine arbeider i Galleri Slåen. Ståle Blæsterdalen er født i 1951 i Atndalen, Folldal og er utdannet ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole, malerlinje og ved Statens Kunstakademi, grafikklinje. Ståle arbeider med tegning, skulptur og collage, men legger sin hovedvekt på tresnitt. Inspirasjon henter han fra den Nordlige halvkule der kontrastene er store også i klima og lysforhold.

 

Fristilt av trender og relativt tidløst, foretrekker jeg å arbeide. Legger mye inn i det å komme under det ytre for å finne noe av naturens upolerte direkthet”, sier Ståle.

 

I tillegg til å ha deltatt på en lang rekke separate og kollektive utstillinger i inn og utland, har han også hatt flere utsmykningsoppdrag. Hans arbeider er representert i både Nasjonalgalleriet, Oslo og Riksgalleriet, Oslo.

 

Jeg er svak for kunstnerens flotte solide bilder og tekster. Jeg gleder meg veldig!